L’Espai Caldes acull l’exposició Art Camp ‘Colors per al planeta’

Un any més, el Comú d’Escaldes-Engordany, conjuntament amb la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco (CNAU), presenta a l’Espai Caldes d’Escaldes-Engordany l’exposició itinerant Art Camp 'Colors per al planeta'.

Aquesta mostra és fruit d’una selecció de pintures creades en la cinquena edició de la trobada d’artistes que va tenir lloc a Andorra al 2016. Art Camp és un projecte de la UNESCO que busca forjar la cultura del diàleg, el respecte i la convivència arreu i en el qual participen artistes de diferents països. Es tracta d’una trobada d’artistes que existeix des del 2008, que es celebra bianualment i que pretén facilitar mitjançant l’art l’intercanvi de valors que la UNESCO fa universals al voltant de la cultura i de la pau.

 

Des de la seva creació ha reunit prop de 150 artistes de tots els continents i ha contribuït a la creació d’unes 500 obres originals. Alguns d’aquests treballs han format part de les exposicions itinerants que han permès donar a conèixer l’expressió artística dels participants a llocs emblemàtics com la seu de la UNESCO a París, el Consell d’Europa a Estrasburg, l’OSCE a Viena, l’oficina de la UNESCO a Venècia en el marc de la biennal, o a la seu de les Nacions Unides a Nova York, així com a la majoria de les ambaixades d’Andorra.

 

L’exposició Art Camp 'Colors per al planeta' es podrà visitar del 5 al 21 de maig a l’Espai Caldes (avinguda Carlemany, 8). La mostra està oberta de dilluns a dissabte, de les 9.30 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19 hores.