Espai gaming i manga, restauració, espectacles i esports, a la 3a edició de l’Alpha Space

L’Alpha Space, el festival d’activitats alternatives organitzat pel Comú d’Escaldes, tornarà el proper 24 i 25 de juny al Prat del Roure. Les activitats d’aquesta tercera edició es distribuiran en tres espais ubicats al voltant de l’Espai Jovent. Així doncs, a la pista de bàsquet situada al costat del complex s’hi realitzaran esports urbans com són l’skateboard, el bàsquet i el roller skate, una de les novetats d’aquest any. A més, a les instal·lacions de l’Espai jovent s’hi podrà visitar una exposició d’art de creadors emergents i també s’hi habilitarà una sala gaming amb tornejos de jocs i un espai manga amb Catalina Vargas i Marc Huguet. A l’últim, al passeig del Riu s’hi emplaçarà una zona d’espectacles i restauració amb DJ, música en directe i restauració, i un espai de repòs.

El festival està adreçat a tots els joves del país, encara que s’obre a la participació de gent de totes les edats, i té la vocació de ser un espai d’inspiració, de trobada, de festa i de benvinguda a l’estiu. En aquesta ocasió també tindrà un paper rellevant el grafit amb la creació d’un gran mural a l’entrada de l’Espai Jovent. També hi haurà un Hall of fame, un concepte de grafit nascut a Nova York als anys 80 que consisteix en un mur lliure en què qualsevol persona pot pintar sense haver de respectar el que ha creat l’artista anterior. El festival arrencarà divendres amb l’exposició d’art, que s’obrirà a les 12 hores, mentre que l’espai de restauració estarà en funcionament a partir de les 17.30 hores. Dissabte, les activitats començaran a les dotze del migdia.

La nova ubicació permetrà donar a conèixer encara més l’Espai jovent i gaudir de la zona amb gespa que hi ha al costat d’aquest, un indret del qual no se n’havia fet gaire ús en les activitats organitzades per als joves.