Obertes les inscripcions de l’Escaldes-Estiu +60

Amb l’objectiu de mantenir l’oferta d’activitats físiques durant l’estiu, la Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany organitza la cinquena edició de l’Escaldes-Estiu +60. Es tracta d’un nodrit programa adreçat a les persones de 60 anys o més i que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost. Les activitats estan classificades pel nivell de dificultat i es poden elegir a la carta. Així doncs, tres activitats tenen un preu de 10 euros i això inclou una samarreta i el dinar de cloenda. Les inscripcions s’han obert aquest dilluns, 13 de juny, i es poden fer presencialment a la Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany, trucant al 807 005 o per WhatsApp al 609858. Les places són limitades.

Algunes de les activitats previstes són les rutes guiades a la muntanya, les sessions de minigolf, tennis combinat amb exercicis de força i estiraments, una masterclass de ioga, i tir amb arc, una novetat d’aquest any que anirà a càrrec de la Federació de tir amb arc. També s’ha programat una visita a Caldea que inclou en l’entrada de tres hores una classe d’aiguagim de 45 minuts de durada i una activitat de recuperació funcional, que es realitza assegut en una cadira. De cara al mes de setembre hi haurà la celebració de la cloenda de l’Escaldes-Estiu +60 a la font de la Closa. Inclou un matí d’activitats i un dinar.

L’Escaldes-Estiu +60 va aplegar l’any passat 50 persones. Les activitats que s’organitzen en aquest programa estan pensades per a diferents tipus de perfils, preveuen un acompanyament centrat en la persona i van a càrrec de professionals especialitzats. Això permet a les persones grans mantenir l’activitat física durant les vacances d’estiu de forma més lúdica i gaudint de l’entorn natural.