Programa variat al Colors de música, que manté els cicles impulsats per la pandèmia

El festival Colors de Música torna aquest estiu amb un programa continuista i variat. Així doncs, aquest any es mantenen els cicles que es van impulsar després de l’esclat de la pandèmia de coronavirus per respondre a la demanda de cultura que hi havia. El cartell inclou, per tant, els Dilluns de dansa, l’Engordany a duo i els pícnics al Prat del Roure.

També en aquesta edició, el Comú d’Escaldes-Engordany fa una aposta pels artistes del país. “La nostra vocació és cuidar els artistes del país i tot el que està vinculat amb Andorra o la parròquia”, ha declarat el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa. Un cartell cent per cent nacional és el dels Dilluns de dansa, que tindran lloc durant el mes d’agost. Els dimecres arribarà el torn dels concerts inclosos al cicle Engordany a Duo, organitzats amb la col·laboració de la Fundació ONCA i que ofereixen una forma diferent de redescobrir la placeta d’Engordany. Aquest any, la voluntat és potenciar aquest cicle. Tenint en compte que se celebra en un lloc poc accessible des del centre, el Comú posarà a disposició dels espectadors un bus que els portarà fins al lloc del concert.

Una altra fórmula que té molt bona rebuda són els pícnics musicals. Aquest any n’hi haurà un l’11 d’agost amb Cece Gianotti i el 25 d’agost, actuarà el Quartet Kalima. Els dos concerts tindran lloc a les 21.30 hores.

A banda, el 6 i 7 d’agost es representarà Turistes i Banyistes, que arriba a la cinquena edició. Completaran el programa les activitats organitzades a l’entorn de les exposicions La moda dels anys 50. Imaginant el futur (CAEE) i Una poètica del vertigen (Espai Caldes); el concert dels finalistes del Sax Fest & l’ONCA, que donarà el tret de sortida del festival aquest dimecres; les actuacions de l’Esbart Santa Anna del 16 i 18 de juliol; l’espectacle Electropentagrama de la Fundació ONCA; i dos concerts del Festival Internacional ORGUE&nd. Del 26 d’agost al 4 de setembre es reeditarà el Sabors d’estiu a l’aparcament de l’Església. En total, el programa està format per una cinquantena d’actes.

Tots els concerts són gratuïts i la majoria d’actes tenen lloc a l’aire lliure. L’any passat, el Colors de música va reunir unes 3.800 persones.