Obert l’aparcament comunal de l’Étang Salé

El Comú d’Escaldes-Engordany ha inaugurat aquest dimarts l’aparcament de l’Étang Salé. Es tracta d’un equipament que té una superfície total de 3.225 metres quadrats i 94 places. Aquestes estan ubicades en les dues últimes plantes d’un edifici que s’han obtingut gràcies a la cessió obligatòria de sòl del 15%.

L’aparcament serà de rotació i s’hi accedeix directament des del carrer de l’Étange Salé. A més, a la part que ha passat a ser propietat comunal també hi ha diversos trasters i lavabos d’ús comunitari.

El nou aparcament de l’Étang Salé donarà servei a una zona molt mancada d’espais per estacionar. A més, amb el nou equipament s’ha obert una connexió vertical que uneix a través d’un ascensor l’avinguda del Pessebre i el carrer de l’Étang Salé, fet que facilita la mobilitat a peu.

L’aparcament és fruit d’un acord que el Comú d’Escaldes-Engordany va aconseguir tancar el mes de febrer del 2022.

Al mateix temps va tenir lloc la recepció de l’ampliació del carrer de l’Étang Salé per part del Comú d’Escaldes-Engordany. Des de mitjans de febrer, doncs, està obert al pas de vianants i vehicles aquest nou vial, que connecta l’avinguda Fiter i Rossell i el carrer Hortalets de Ribot. Tot plegat dona continuïtat als carrers de l’Étang Salé i Hortalets de Ribot, els dos fins ara sense sortida. El nou tram té 260 metres de llargada i disposa de tots els serveis. Té un sol carril de circulació en sentit Fiter i Rossell des de l’avinguda del Pessebre i Hortalets de Ribot.

Amb l’ampliació del carrer de l’Étang Salé es va guanyar una zona blava d’un total de 50 places. Això també ha ajudat a millora l’oferta d’aparcament en aquest indret.