Inici / Edictes / Contractació d’una empresa de servei de transport col·lectiu de passatgers que cobreixi el trajecte del parc de la Mola al Centre Social i Recreatiu “la Llanterna”.

Contractació d’una empresa de servei de transport col·lectiu de passatgers que cobreixi el trajecte del parc de la Mola al Centre Social i Recreatiu “la Llanterna”.

Edicte del 29-8-2022 pel que es convoca un concurs públic de caràcter urgent per la contractació d’una empresa de servei de transport col·lectiu de passatgers que cobreixi el trajecte del parc de la Mola al Centre Social i Recreatiu “la Llanterna”.

 

 

Vista la data d’inici del curs escolar 2021-2022, que justifica el caràcter d’urgència amb el que es tramita el present concurs públic;

 

El Comú d’Escaldes-Engordany, per acord de la Junta de Govern del 29 d’agost de 2022, convoca un concurs públic de caràcter urgent per la contractació d’una empresa de servei de transport col·lectiu de passatgers que cobreixi el trajecte del parc de la Mola al Centre Social i Recreatiu “la Llanterna”.

 

El plec de bases per participar al concurs es pot descarregar gratuïtament des del web www.e-e.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Comú (Casa Comuna, planta baixa, tel. 890890).

 

Les ofertes s’hauran de presentar conforme al previst al plec de bases i lliurar al Servei de Tràmits.

 

El termini de presentació finalitzarà el 15 de setembre de 2022, a les 15:00 hores.

 

El posterior acte d’obertura de les propostes que s’hagin presentat, a celebrar en data per determinar i sobre el qual els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

 

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 29 d’agost de 2022

 

Podeu descarregar-vos el plec de bases en el següent enllaç:

 

Plec de bases