Les jornades de gastronomia d’alta muntanya Andorra taste, al Prat del Roure

Escaldes-Engordany acull del 14 al 18 de setembre l'Andorra Taste, les primeres jornades professionals internacionals de gastronomia d'alta muntanya. L'esdeveniment, organitzat per Andorra Turisme i Vocento Gastronomía-Grup GSR amb el patrocini del Comú d'Escaldes-Engordany, neix per posar en valor la gastronomia andorrana, els seus productes autòctons, la seva influència gastronòmica i la seva relació culinària amb França i Espanya.

Les jornades estan formades, d’una banda, per una cimera professional. Un centenar de cuiners, productors i professionals d’entorns muntanyosos de tot el món, com ara Espanya, Suècia i Colòmbia entre altres, es donaran cita al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany del 14 al 16 de setembre.

Paral·lelament s'ha organitzat una trobada gastronòmica popular, amb entrada lliure. Inclou diferents activitats i una programació especial per als infants. Tindrà lloc del 16 al 18 de setembre al carrer dels Veedors. Els horaris són de les 12 hores a les 22 hores, el divendres i dissabte, i diumenge de 12 hores a 20 hores.  

Més informació AQUÍ