Taller de Risoteràpia 2a edició

Riure és una teràpia que aporta enormes beneficis.
 
És per això que el Departament d'Acció Social posa en marxa la segona edició del taller de Risoteràpia a càrrec de la Silvia Dosta, que tindrà lloc dimarts 27 de setembre a les 20h a la Sala Prat del Roure.
 
Els objectius d'aquesta activitat és recordar la millor manera d'entendre i enfocar la vida i les relacions. Prendre consciència que el riure i la nostra voluntat té molta importància a l'hora de modificar les connexions cerebrals, fet que ens portarà a tenir una actitud positiva. Connecta amb la teva part més senzilla i amb qui realment ets.
 
Saps quins són els beneficis del riure?
El riure redueix els riscos cardiovasculars, alleuja el dolor, redueix l'estrès i l'ansietat. És beneficiós pel sistema respiratori i fa més resistent el sistema immunitari.
 
Vine a passar una bona estona amb nosaltres. La sessió compta amb dinàmiques de grup i jocs de rol! Fomenta el teu benestar físic i emocional treballant la teva rialla!
 
Fem salut utilitzant el riure com a eina!
 
Inscriu-te!
Del 19 al 26 de setembre:
    - Fent clic en aquest ENLLAÇ
    - Omple aquests DOCUMENTS i envial's a cgarriga@e-e.ad
    - Presencialment al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous, de 8 a 13:30 h i de 14.30 a 16:30 h i divendres de 8 a 15 h. 
 
Preu de l'activitat: 3 euros
Les places són limitades a 20 persones. Les persones que van quedar en llista d'espera a la primera edició tindran preferència per inscriure's.