El Comú i Caldea signen l'acord de concessió per a la construcció de l'hotel

El Comú d’Escaldes-Engordany i Caldea han rubricat l’acord de concessió pel qual el Comú cedeix fins a l’any 2062 una superfície d’un total de 2.000 m2 per a la construcció del Caldea Hotel a la torre de l'edifici. La signatura ha anat a càrrec de la cònsol major i presidenta de la SEMTEE, Rosa Gili, i el vicepresident de la societat, Ramon Visent.

La cònsol major ha destacat que és un “bon acord per les dues parts”. En el cas del Comú d’Escaldes-Engordany, “permetrà aconseguir uns ingressos extres i a més podrà deixar d’assumir despeses diverses importants”, entre les quals les relatives a manteniment.

Rosa Gili, a més, ha posat en relleu que l’acord assolit amb Caldea revertirà també en la ciutadania. Això es podrà veure molt clarament en la celebració del Dia de l’escaldenc. Consistirà en una jornada d’entrada gratuïta per a totes les persones residents a Escaldes-Engordany, amb animacions a càrrec de SEMTEE.

Per la seva part, el director general de Caldea, Miguel Pedregal, ha afirmat que es tracta d’un acord “molt important amb el qual a partir d’ara iniciarem, amb la màxima celeritat, el procés per seleccionar els tècnics i les empreses per realitzar la transformació de la torre en hotel i modernitzar l’espai del termolúdic”.

Rosa Gili ha exposat que aquest projecte suposarà una inversió important i, per tant, “un fort impuls que permetrà a Caldea lluir de nou”.