Inici / Infància / Menú de novembre de les Escoles Bressol

Menú de novembre de les Escoles Bressol

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

 

 

1

2

3

4

DINAR

 

FESTIU

Amanida variada

Pasta a la crema amb carn picada de vedella

Fruita

Brou de peix

Suquet de peix i arròs blanc

Iogurt

Consomé

Estofat de conill amb verduretes

Fruita

BERENAR

   

Batut de fruites naturals

Galetes casolanes

Daus de poma

Pa amb tomàquet i pernil salat

Daus de pera

Berenar de Halloween

 

7

8

9

10

11

DINAR

Brou vegetal

Gall dindi arrebossat amb patates panadera i tomàquet amanit

Fruita

Liquat de verdures

Llenties estofades amb verdures i arròs

Iogurt

Amanida d’enciam i tomàquet

Lluç amb salsa de llimona i sèmola de blat

Formatge batut

Consomé

Rodó de vedella al forn amb moniato, ceba i tomàquet

Fruita

Crema de carabassa

Ous remenats amb pernil dolç i formatge

Iogurt

BERENAR

Bol de formatge batut amb fruites naturals

Pa amb tomàquet i formatge

Rodanxes de plàtan

Pancakes de plàtan

Daus de poma

Iogurt i galetes casolanes

Pa amb tomàquet i pernil salat

Grills de mandarina

 

14

15

16

17

18

DINAR

Consomé

Mandonguilles a la jardinera

Iogurt

Sopa d’estrelletes

Conill amb pèsols, pastanagues i xampinyons

Fruita

Amanida de pastanaga i remolatxa

Pollastre al forn amb verduretes

Formatge batut

Crema de verdures

Quiche Loraine

Fruita

Brou de peix

Brandada de bacallà

Fruita

 

 

BERENAR

Coca de poma

Rodanxes de plàtan

Batut de fruites naturals

Bastonets de pa casolans

Creps de pernil dolç i formatge

Daus de poma

Pa amb tomàquet i pernil salat

Daus de pera

Llet amb cereals sense sucre

 

21

22

23

24

25

DINAR

Brou de verdures

Pasta a la bolonyesa

Fruita

Sopa

Carn d’olla

Fruita

Brou de peix

Lluç al forn amb verduretes

Fruita

Amanida de tomàquet i enciam

Estofat de pollastre

Fruita

Consomé

Truita a la francesa i arròs amb tomàquet

Formatge batut

BERENAR

Iogurt amb cereals sense sucre

Fruita natural

Pa amb tomàquet i gall dindi

Daus de pera

Pa de pessic de carabassa

Rodanxes de plàtan

Batut de fruites naturals

Bastonets de pa casolans

Pa amb xocolata

Grills de mandarina

 

 28

29

30

 

 

DINAR

Sopa d’estrelletes

Ous remenats amb pernil dolç i formatge

Iogurt

Brou vegetal

Lasanya

Iogurt

Amanida d’enciam i pastanaga

Conill a la cassola

Fruita

   

BERENAR

Pancakes de plàtan

Daus de poma

Pa amb tomàquet i pernil dolç

Daus de poma

Formatge batut

Bastonets de pa casolans
   

Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.