Espectacles familiars novembre

Una programació d’espectacles on les famílies poden gaudir de la descoberta de la literatura, el teatre i la música, de forma lúdica.

 

Dissabte 12 de novembre, a les 19 h, a  la Sala Prat del Roure

Arrels d’arreu a càrrec de Jove Companyia Nacional d’Andorra, emparada per l’Escena Nacional d’Andorra.

Una mirada cap a la generació dels avis i les àvies: les seves músiques, les seves maneres de fer per ser conscients que no hi ha tantes diferències. La forma ha pogut canviar però en el fons els anhels i els desitjos continuen sent gairebé els mateixos.

I sobretot un homenatge a cada un de nosaltres des de la consciència que som Arrels d’arreu, dels que s’han desplaçat per venir aquí, dels que van haver de marxar a buscar el pa a d’altres terres. A partir de 10 anys.

 Entrada fins a 30 anys: 3 €. Entrada general: 5€ disponibles a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i a l’entrada de l’espectacle

 

Dissabtes 19 de novembre, a les 17 h, a la Sala d'actes del Comú

Kissu a càrrec del Centre de Titelles de Lleida.

Pel Kissu, un cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a parar al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d’en Kissu? A partir de 3 anys.

 Entrada gratuïta