Inici / Edictes / Concurs públic per contractar els treballs d’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més planta baixa a l’avinguda del Pessebre, 60.

Concurs públic per contractar els treballs d’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més planta baixa a l’avinguda del Pessebre, 60.

Edicte del 23-1-2023 pel que es convoca un concurs públic per contractar els treballs d’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més planta baixa a l’avinguda del Pessebre, 60.

 

Vista la Llei 14/2022, del 12 de maig, de contractació pública;

 

El Comú d’Escaldes-Engordany, per acord de la Junta de Govern del 23 de gener de 2023, convoca un concurs públic per contractar els treballs d’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més planta baixa a l’avinguda del Pessebre, 60.

 

El plec de bases per participar al concurs es pot descarregar gratuïtament des del web www.e-e.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Comú (Casa Comuna, planta baixa, tel. 890890).

 

Les ofertes s’hauran de presentar conforme al previst al plec de bases i lliurar al Servei de Tràmits.

 

El termini de presentació finalitzarà el 10 de març de 2023, a les 15:00 hores.

 

El posterior acte d’obertura de les propostes que s’hagin presentat, a celebrar en data per determinar i sobre el qual els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

 

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 23 de gener de 2023.

 

Plec de bases i documentació