Menú de març de les Escoles Bressol
|
DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
|
|
1 |
2 |
3 |
|
DINAR |
Consomé Gall dindi arrebossat i mongeta tendra i patata
Fruita |
Brou de peix Lluç amb salsa de llimona i arròs blanc
Fruita |
Puré de verdures Ous remenats amb pernil dolç i formatge
Iogurt |
||
BERENAR |
Pastís de poma i llet |
Batut de fruites naturals i galetes casolanes |
Macedònica de fruites naturals amb bastonets pa d’orenga casolans |
||
|
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
DINAR |
Brou vegetal Pollastre al forn amb moniato, xampinyons i ceba
Fruita |
Amanida de tomàquet Escudella Formatge fresc
|
Brou de peix Paella del bebè
Fruita |
Amanida de pastanaga i alvocat Cuscús de xai i verduretes Fruita |
Liquat de verdures Truita de patata i carabassó amb tomàquet amanit
Iogurt |
BERENAR |
Pancakes de plàtan i llet |
Pa amb xocolata Maduixes |
Pa amb tomàquet i formatge Daus de poma |
Batut de fruites naturals i bastonets pa casolans |
Pa amb tomàquet i gall dindi Plàtan |
|
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
DINAR |
Amanida d’enciam, poma i tomàquet Macarrons a la bolonyesa
Fruita |
FESTIU |
Brou de peix Lluç amb patates i porros
Fruita |
Consomé Estofat de conill i pasta
Iogurt |
Crema de cigrons Pit de pollastre a la planxa i pastanaga ratllada
Fruita
|
BERENAR |
Llet amb cereals |
|
Pastís de taronja |
Creps de pernil dolç Daus de pera |
Pa amb tomàquet i formatge Daus de poma |
|
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
DINAR |
Crema de verdures Quiche Loraine
Iogurt |
Amanida de remolatxa i daus de formatge fresc Llenties estofades amb arròs i verduretes
Fruita |
Brou de peix Brandada de bacallà
Fruita |
Amanida de pastanaga i tomàquet Mandonguilles a la jardinera
Iogurt |
Brou vegetal Pollastre al forn amb xampinyons i verduretes
Formatge fresc |
BERENAR |
Pa amb tomàquet i pernil salat Plàtan |
Compota de poma i canyella Pa torrat |
Pastís de poma i llet |
Pa amb xocolata i llet |
Macedònica de fruites naturals amb bastonets pa d’orenga casolans |
|
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
DINAR |
Crema de pèsols Truita a la francesa
Formatge batut |
Liquat de verdures Conill a la cassola amb verduretes
Fruita |
Brou de peix Suquet de peix amb sèmola de blat Fruita |
Crema de carabassó Pollastre estofat amb verduretes Fruita |
Brou vegetal Pastís carn Fruita |
BERENAR |
Pa amb tomàquet i gall dindi Grills de taronja |
Pancakes de plàtan i llet |
Pa amb tomàquet i pernil salat Maduixes |
Llet amb cereals sense sucre |
Batut de fruites naturals i bastonets pa casolans |
Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.