Inici / Infància / Menú de març de les Escoles Bressol

Menú de març de les Escoles Bressol

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

 

 

 

1

2

3

DINAR

   

Consomé

Gall dindi arrebossat i mongeta tendra i patata

Fruita

Brou de peix

Lluç amb salsa de llimona i arròs blanc

Fruita

Puré de verdures

Ous remenats amb pernil dolç i formatge

Iogurt

BERENAR

   

Pastís de poma i llet

Batut de fruites naturals i galetes casolanes

Macedònica de fruites naturals amb bastonets pa d’orenga casolans

 

6

7

8

9

10

DINAR

Brou vegetal

Pollastre al forn amb moniato, xampinyons i ceba

Fruita

Amanida de tomàquet

Escudella

Formatge fresc

 

Brou de peix

Paella del bebè

Fruita

Amanida de pastanaga i alvocat

Cuscús de xai i verduretes

Fruita

Liquat de verdures

Truita de patata i carabassó amb tomàquet amanit

Iogurt

BERENAR

Pancakes de plàtan i llet

Pa amb xocolata

Maduixes

Pa amb tomàquet i formatge

Daus de poma

Batut de fruites naturals i bastonets pa casolans

Pa amb tomàquet i gall dindi

Plàtan

 

13

14

15

16

17

DINAR

Amanida d’enciam, poma i tomàquet

Macarrons a la bolonyesa

Fruita

FESTIU

Brou de peix

Lluç amb patates i porros

Fruita

Consomé

Estofat de conill i pasta

Iogurt

Crema de cigrons

Pit de pollastre a la planxa i pastanaga ratllada

Fruita

 

 

BERENAR

Llet amb cereals

 

Pastís de taronja

Creps de pernil dolç

Daus de pera

Pa amb tomàquet i formatge

Daus de poma

 

20

21

22

23

24

DINAR

Crema de verdures

Quiche Loraine

Iogurt

Amanida de remolatxa i daus de formatge fresc

Llenties estofades amb arròs i verduretes

Fruita

Brou de peix

Brandada de bacallà

Fruita

Amanida de pastanaga i tomàquet

Mandonguilles a la jardinera

Iogurt

Brou vegetal

Pollastre al forn amb xampinyons i verduretes

Formatge fresc

BERENAR

Pa amb tomàquet i pernil salat

Plàtan

Compota de poma i canyella

Pa torrat

Pastís de poma i llet

Pa amb xocolata i llet

Macedònica de fruites naturals amb bastonets pa d’orenga casolans

 

 27

28

29

30

31

DINAR

Crema de pèsols

Truita a la francesa

Formatge batut

Liquat de verdures

Conill a la cassola amb verduretes

Fruita

Brou de peix

Suquet de peix amb sèmola de blat

Fruita

Crema de carabassó

Pollastre estofat amb verduretes

Fruita

Brou vegetal

Pastís carn

Fruita

BERENAR

Pa amb tomàquet i gall dindi

Grills de taronja

Pancakes de plàtan i llet

Pa amb tomàquet i pernil salat

Maduixes

Llet amb cereals sense sucre

Batut de fruites naturals i bastonets pa casolans

Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.