1 / 1

Escaldes-Engordany acollirà la 6a edició de la Jorma Urban Trail el 6 de maig

Escaldes-Engordany tornarà a ser terreny cent per cent esportiu acollint la sisena edició de la Jorma Urban Trail que tindrà lloc el pròxim 6 de maig. La cursa que uneix la ciutat amb la muntanya per la Vall del Madriu inclou la 2a edició de l’Escaldes Urban bike, diferents recorreguts de trail running i una combinada (trail running més bike).

La 2a edició de l’Escaldes Urban Bike consistirà en una cronoescalada de 8 quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters. La prova servirà per proclamar el guanyador del Campionat d’Andorra de contrarellotge.

La combinada, que es podrà realitzar individualment, per parelles i/o parelles mixtes i es desenvoluparà entre matí i tarda, consistirà en un recorregut de trail running de 21 quilòmetres més una ascensió amb bicicleta de 8 quilòmetres fins a Engolasters.

La prova de trail running presenta quatre recorreguts diferents (21 km-10 km-5 km-3 km) per tal que hi participin des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició per la muntanya. Tots els recorreguts tindran sortida i arribada al Prat del Roure i amb aquesta cursa de muntanya es dona el tret de sortida a la Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les inscripcions per participar a la sisena edició de la Jorma Urban Trail s’obriran al pròxim 3 d’abril.