Escaldes-Engordany organitza diferents activitats culturals a l’entorn de la diada de Sant Jordi

El Comú d’Escaldes-Engordany ha organitzat un seguit d’activitats culturals per anar escalfant motors de cara el pròxim 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Tots els actes programades es duran a terme a la biblioteca d’Escaldes-Engordany i es desmarcaran de les típiques presentacions de llibres, ja que alguna d’elles barrejarà literatura amb música.

Dimarts 18 d’abril, a les 19.30 hores, editors d’Andorra presentaran les novetats literàries produïdes al país i, alhora, donaran als assistents recomanacions perquè el lector pugui tenir una millor orientació a l’hora de comprar el seu llibre de Sant Jordi. Aquest acte està organitzat conjuntament amb Culturàlia.

Dimecres 19 d’abril, l’artista Sam Bosque presentarà el llibre d’art de la seva darrera exposició “Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita”. Un llibre que ens ajudarà també a entendre millor la mostra de l’artista que es troba exposada al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Dijous 20 d’abril, coneixerem la proposta de Marc Pantebre amb “Parlem de música”, un treball que ens acosta al Pop-rock a partir de les intervencions que el seu autor ha fet a Ràdio Nacional d’Andorra. Les tres presentacions es realitzaran a la biblioteca d’Escaldes-Engordany a partir de les 19.30 hores.

Divendres 21 d’abril, a les 20.30 hores, arriba l’espectacle poètic-musical a càrrec del poeta Arnau Orobitg acompanyat del músic Arnau Obiols. Ambdós presenten “Arnau Obiols i Arnau Orobitg, per què junts?”. L’entrada per assistir a l’espectacle és de 10 euros (inclou un piscolabis) i caldrà fer una reserva prèvia trucant al 802256 o enviant un correu electrònic a biblioteca@e-e.ad

Finalment, dissabte 22 d’abril serà el torn per als més petits de casa. A les 11.30 hores i a les 17.00 hores, l’espai Petits lectors de la biblioteca d’Escaldes-Engordany acollirà “La llegenda de Sant Jordi de veritat!”, que explicarà una versió divertida de la tradicional llegenda de Sant Jordi. L’activitat, que serà gratuïta, va dirigida a nenes i nens d’entre 3 i 10 anys i caldrà fer reserva prèvia trucant al 802256 o enviant un correu electrònic a biblioteca@e-e.ad