El musical ‘Les aventures de Tom Sawyer’ pretén apropar la cultura francesa

La renovada sala del Prat del Roure acollirà, aquest dissabte 6 de maig a les 19:00 hores, la comèdia musical ‘Les aventures de Tom Sawyer’, un espectacle organitzat pel Comú d’Escaldes-Engordany i l'ambaixada de França dins del marc de col·laboració entre les dues institucions. Durant l’acte de presentació, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha assenyalat que l’espectacle s’adreça al públic familiar i ha afegit que és una bona oportunitat per gaudir de prop una proposta d’alt nivell que ja s’ha pogut veure en els grans teatre de París. Rosa Gili també ha remarcat la importància que es facin espectacles en francès per apropar d'aquesta manera la cultura francesa al públic del país i mantenir l'equilibri entre França i Espanya.

Per la seva banda, l’ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, també present en la roda de premsa, ha mostrat la seva satisfacció del partenariat que existeix avui dia amb el Comú d’Escaldes-Engordany amb qui ha organitzat diferents espectacles culturals. Alhora, Tribolet ha afegit que l’espectacle ‘Les aventures de Tom Sawyer’ ha rebut molt bones crítiques a França i que, fins i tot, la mateixa comèdia s’ha representat al teatre Mogador, un dels grans teatres musicals.

Un altre dels aspectes a tenir en compte és el preu de les entrades. Amb l’objectiu de posar a l’abast de la població cultura de qualitat a preu assequible, les entrades es poden adquirir per 10 euros aquí.