17è Open d’Escalada Esportiva

El departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany organitza el 17è Open d’Escalada Esportiva que se celebrarà el pròxim 17 de juny. La prova, que es disputarà al rocòdrom de Fiter i Rossell, serà puntuable pel XVII circuit d’Andorra de la modalitat.

La competició està oberta a totes les persones que tinguin nocions d’escalada i podran prendre part les següents categories: infantil (2012-2013), juvenil (2009-2011), junior (2005-2008), sènior (1984-2004) i veterà (1983 i anys anteriors). No obstant això, en el moment de fer la inscripció, els escaladors tindran l’opció de canviar, si així ho desitgen, la categoria en la qual volen competir. Així que els escaladors de la categoria infantil podran competir en la categoria superior, és a dir, a la juvenil i així amb totes les altres a excepció de la de veterans. Aquests podran competir en la categoria sènior. Un cop feta la inscripció, aquesta no es podrà modificar.

Tots els escaladors que participin en el circuit d’Andorra d’Escalada Esportiva han d’estar en possessió de la llicència de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) de l’any en curs. També serà vàlida qualsevol altra llicència d’altres federacions equivalents. Amb tot, el Comú assegurarà a tots els participants.

El 17è Open d’Escalada Esportiva donarà el tret de sortida a les 9.30 hores amb les categories infantil i juvenil i s’allargarà fins a les 12.30 hores, aproximadament. A la tarda, a partir de les 15 hores serà el torn dels júniors, sèniors i veterans i es preveu que la competició acabi a les 18 hores.

La inscripció és gratuïta i es pot fer aquí.