L’exposició ‘Japó. Una història d’amor i guerra’ arriba als 3.416 visitants en poc més d’un mes

L’exposició que acull el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) ‘Japó. Una història d’amor i guerra’ assoleix les 3.416 visites poc més d’un mes d’estar oberta al públic. Cal recordar que la mostra va inaugurar-se el passat 27 de juny i es podrà veure fins al pròxim 23 de setembre.

L’exposició va acompanyada d’un seguit d’activitats paral·leles que també estan tenint èxit d’afluència i participants. Recordem que durant aquestes setmanes, també s’han celebrat visites nocturnes al CAEE (la pròxima està programada pel 5 de setembre a les 20 hores i 22 hores), diferents tasts de sake que s’aniran repetint durant aquest mes d’agost i setembre, i tallers i conferències per conèixer diferents aspectes de la cultura japonesa. Activitats que han generat interès entre el públic nacional i turista.

Fins al 23 de setembre encara hi ha programats més tallers i conferències entorn de la cultura japonesa, com ara, el taller de Shodo (22 agost a les 19.30 hores al CAEE), la conferència ‘La invenció del Bushido’ (29 d’agost a les 19.30 hores al CAEE), la xerrada ‘Japonisme. La seducció de l’art japonés’ (13 de setembre a les 19 hores al CAEE), el taller ‘L’art del haiku’ (19 de setembre a les 19 al CAEE), ‘Kamishibai, l’art del conta-contes japonès’ (23 de setembre a les 11.30 hores al CAEE) i nova cerimònia del te (23 de setembre a les 17 hores al CAEE). L’entrada a l’exposició és gratuïta.