Tercera edició del taller de cosmètica natural

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza la tercera edició del taller de cosmètica natural, impartit per Cyrille Ferrandis. Tindrà lloc dimarts 3 d’octubre, a les 20 hores a l’Espai Jovent, i s’emmarca en el projecte Empodera’t.

L’objectiu del taller és aprendre a formular cosmètics a partir de productes naturals. El taller consta d’una breu part teòrica, on es donaran a conèixer les propietats i els usos de les matèries primeres, i una part pràctica en la qual elaborarem productes com una pasta de dents, desodorant i bàlsam labial. Es facilitarà tot el material necessari per realitzar els productes.

La cosmètica natural ajuda a la cura del nostre cos de forma natural ja que no utilitza ingredients químics ni derivats del petroli. A més, es fan servir productes respectuosos amb el medi ambient.

Les inscripcions estan obertes del 25 de setembre al 2 d’octubre a la web www.e-e.ad o bé directament al Departament d'Acció Social (ubicat al costat del pavelló del Prat Gran), de dilluns a dijous, de les 8 hores a 13.30 hores i de 14.30 hores a les 16.30 hores i divendres de 8 hores a 15 hores. L’activitat té un preu de 5 euros i les places son limitades a 15 persones.

 

Inscripcions: Envia aquest document a cristina.garriga@e-e.ad. El pagament es farà a l'inici de l'activitat.