Concurs d'Art Jove de Manga Nadalenc

Ets un jove de 12 a 35 anys i t’agrada el Manga? Aquest concurs és per a tu. 

L'Espai Jovent organitza un Concurs d'Art Jove amb una temàtica molt especial aquest Nadal: Manga Nadalenc. Aquesta és una oportunitat única per mostrar el teu talent artístic i expressar la creativitat a través del fascinant món del manga.

 

Què pots guanyar?

Un lot de material artístic valorat en 50 euros. Aquest premi està pensat per ajudar-te a seguir explorant i desenvolupant les habilitats artístiques.

 

Com participar?

Podràs fer la inscripció a través d'aquest enllaç però recorda que el pagament dels 5 euros per poder participar l’hauràs de fer presencialment a les instal·lacions de l’Espai Jovent.

 

Per què participar?

A més de la possibilitat de guanyar un lot de material artístic, aquest concurs et proporciona l’oportunitat d’aprendre de la mà d’un gran artista del món de les il·lustracions, Marc Huguet. També és una forma per connectar amb altres artistes joves i rebre retroalimentació constructiva.

 

Informació:

Data d'inici de les inscripcions: 27 de novembre

Data límit per a inscriure's: 4 de desembre

 

Porta la teva obra a l’Espai Jovent un cop la tinguis acabada. La data màxima per fer-ho és el 18 de desembre. 

 

Aquí podràs trobar les bases del concurs.

 

No deixis passar aquesta oportunitat única de compartir i guanyar un premi excepcional. Anima't a participar i comparteix la teva passió pel manga amb nosaltres.