El nou equip comunal d’Escaldes-Engordany pren possessió dels respectius càrrecs

La sala del Consell del Comú d’Escaldes-Engordany s’ha omplert de familiars i amics, aquest matí, per seguir en directe la sessió tradicional de Consell de Comú. Una sessió que ha servit perquè les conselleres i consellers electes sorgits de les passades eleccions comunals del passat 17 de desembre hagin promès el seu càrrec. La consellera electa i actual cònsol major, Rosa Gili, no ha pogut estar present a l’acte d’avui a causa d’una forta indisposició. Això ha provocat que la consellera major sortint, Cèlia Vendrell, hagi fet prometre el càrrec de conseller i cònsol menor a Quim Dolsa que ha fet el mateix amb la resta de conselleres i consellers. 

El cònsol menor, Quim Dolsa, ha manifestat que durant els pròxims dies es procedirà a celebrar la presa de jurament o promesa del càrrec de consellera i cònsol major a Rosa Gili. Alhora, Dolsa ja ha deixat entreveure quines seran les prioritats del nou mandat que consistiran a “tractar la qüestió de l’habitatge i acabar les obres ja iniciades”. Amb tot, el cònsol menor ha afegit que entre els reptes de futur destaca “continuar la feina ja engegada durant els pròxims quatre anys complementant-la amb les idees noves que pot aportar el nou equip comunal” i “fer inversions allà on calgui sense perdre el control de les finances comunals”. 

L’acte d’avui també ha servit perquè els consellers Magda Mata i Valentí Closa hagin promès el càrrec a consellera major i conseller menor, respectivament. Tanmateix, el conseller David Pérez també exercirà com a capità de deseners. 

Durant la sessió tradicional d’avui també han promès el càrrec de consellers Laura López, Ramon Tena, Marc González, Maria Carriço, Anna García, Gemma Bofarull i Gabriel Guerrero. Els tres darrers exerciran com a consellers de la minoria.