L’art expressiu centra la nova activitat del projecte Empodera’t

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza un nou taller del programa Empodera’t en què l’art expressiu serà el focus de l’activitat. El taller està dirigit per Judit Rodrigo i farà que les dones que participin en l’esmentada activitat surtin enfortides i estimant-se més.

El taller està adreçat a dones majors de 18 anys i té per objectiu ajudar a la dotzena de participants a fer créixer la seva autoestima a través de diferents dinàmiques plàstiques que estan dissenyades perquè les interessades facin el primer pas per empoderar-se, valorar-se i confiar en elles mateixes. En aquest sentit, no és important que les participants tinguin o no experiència en el vessant artístic perquè la voluntat de tot plegat és que les interessades deixen anar la seva imaginació i puguin expressar-se a través de l’art. 

La nova iniciativa de l’Empodera’t, que tindrà una durada de dues hores, tindrà lloc dissabte 20 de gener i es farà a la sala de manualitats de la llar de jubilats. Les inscripcions es podran fer del 10 al 19 de gener a través d'aquesta pàgina web o bé presencialment al departament d’Acció Social, de dilluns a dijous de 08:00 h a 13:30 h i de 14:30 h a 16:30 h i divendres de 08:00 h a 15:00 h. Les places són limitades a 12 persones i el preu de l’activitat és de 5 euros.

No oblidis enviar aquest document signat a cristina.garriga@e-e.ad.