Frida Kahlo s’instal·la a l’avinguda Carlemany

Escaldes-Engordany acull, a partir de demà, 'Frida Kahlo, la dona darrere els retrats', una exposició a l’aire lliure de la pintora mexicana que es divideix en dues parts: una visual i una explicativa. La mostra, que ja s’ha començat a instal·lar, està ubicada a l’avinguda Carlemany, des del carrer de la Unió fins a l’avinguda de les Escoles, i es preveu que es mantingui activa fins a Setmana Santa.

La part visual de l’exposició consisteix en la col·locació de fins a 10 escultures de grans dimensions de Frida Kahlo que es reparteixen entre diferents punts de la zona comercial de l’avinguda Carlemany. Les figures, que han estat creades per a l’ocasió, tenen una alçada d’1,80 metres i estan fetes de resina de polièster (material resistent a les gelades, les nevades o la pluja). El disseny d’aquestes, a més de ser realistes, es diferencien entre unes i altres.

La part explicativa de Frida Kahlo, la dona darrere els retrats compta amb el suport de cinc plafons expositius que inclouen narracions sobre la vida i l’obra de l’artista mexicana que van acompanyades d’imatges de grans dimensions de les obres més representatives. Aquests plafons es troben també a la part alta de la zona comercial de l’avinguda Carlemany.