El projecte Empodera’t incorpora un nou taller per aprendre a fer roses de ganxet

El Departament d’Acció Social del Comú d’Escaldes-Engordany ha incorporat un nou taller dins la programació d’activitats del projecte Empodera’t d’aquest primer semestre de l’any. En aquesta ocasió, s’ha afegit un taller per aprendre a fer roses de ganxet que tindrà lloc durant la diada de Sant Jordi, és a dir, el 23 d’abril. Aquesta iniciativa, que es farà a la sala de l’Espai Jovent a partir de les 20 hores, anirà a càrrec de Cristina Garriga, que explicarà les tècniques per elaborar aquest element tan significatiu de Sant Jordi. Amb tot, es demana a les persones que vulguin assistir al taller que tinguin nocions bàsiques sobre el ganxet. El preu de l’activitat serà de 3 euros (a efectuar en efectiu abans del 23 d’abril) i el Comú facilitarà tot el material.

Per tal de participar-hi, caldrà fer una inscripció prèvia que es podrà formalitzar entre el 18 i 22 d’abril. Les interessades hauran d’omplir aquest formulari d’inscripció i, posteriorment, enviar-lo al correu electrònic de cristina.garriga@e-e.ad o bé entregant-lo directament al Departament d’Acció Social de dilluns a dijous de 8.00h a 13:30h i de 14.30h a 16:30h i divendres de 8:00h a 15:00h. Les places són limitades a 10 persones.



Després de l’èxit de la masterclass de defensa personal d’aquesta setmana, les propostes de l’Empodera’t continuaran a l’abril amb el taller de sabons naturals que conduirà Cyrille Ferrandis. Una activitat que es realitzarà a la Llar de jubilats el pròxim 18 d’abril a les 19:00 hores. El preu de l’activitat és de 5 euros. Al maig serà el torn del ioga a l’aire lliure. Una sessió gratuïta que impartirà Suray Fernández de KULA Ioga al Parc del prat del Roure. Finalment, al juny, se celebraran dues sessions de taitxí a l’aire lliure (8 i 22 de juny). Aquestes també es faran al Parc del Prat del Roure i serà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu l’encarregat de conduir-la. Aquesta activitat és gratuïta.