1 / 1

Es notifica a les persones que es relacionen l’obertura de sengles expedients sancionadors per presumpta infracció de les normes d’estacionament i circulació.

Edicte de l’11-4-2024 pel que es notifica a les persones que es relacionen l’obertura de sengles expedients sancionadors per presumpta infracció de les normes d’estacionament i circulació.

 

Atès que no ha estat possible la notificació individual a les persones que figuren al llistat que es publica al peu del present edicte;

Es notifica a les persones relacionades l’obertura d’un expedient sancionador per un o diversos constats d’infracció a les normes d’estacionament i circulació, emesos pels agents del Servei de Circulació del Comú d’Escaldes-Engordany.

D’acord amb l’article 127 de la Llei 12/2021, del 13 de maig, del Codi de la circulació, les persones relacionades disposen d’un termini improrrogable de vuit (8) dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquest edicte al BOPA, per fer les al·legacions que considerin pertinents davant del cap del Servei de Circulació per a que les resolgui. En l’expedient sancionador hi consta la data de les presumptes infraccions, la matrícula del vehicle o dels vehicles, els preceptes infringits, així com l’import detallat de cadascuna de les sancions que aquestes infraccions poden comportar.

La resolució dictada es notifica a la persona expedientada, la qual disposa d’un termini d’un mes a comptar de l’endemà de la notificació de la resolució per fer efectiu l’import de la sanció davant el Servei de Circulació del Comú. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi fet efectiu l’import exigit, es procedirà per la via executiva i l’import s’incrementarà amb un recàrrec del 20%.

Quan la persona interessada no hagi presentat al·legacions una vegada transcorregut el termini de vuit (8) dies hàbils abans esmentat, es considerarà resolt l’expedient, i confirmada i notificada la proposta de sanció, disposant dita persona del termini d’un mes per fer efectiu l’import de la sanció o sancions a les oficines del Servei de Circulació del Comú. Com en el cas anterior, transcorregut aquest termini sense que s’hagi fet efectiu l’import exigit, es procedirà per la via executiva i l’import s’incrementarà amb un recàrrec del 20%.

Si es fa el pagament voluntari de la sanció en el mateix moment en què s’incoa el procediment sancionador o dins els deu (10) dies hàbils següents, l’import de la sanció es redueix un 50%, d’acord amb l’apartat 6 de l’article 127 de la Llei del Codi de la circulació de constant referència. 

 

Cosa que es notifica als efectes pertinents.

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 11 d’abril de 2024.