Menú del 29 d'abril al 3 de maig
Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns |
- Amanida amb alvocat - Crema de carbassó i porros - Mongeta tendra saltada |
- Salmó a la mostassa - Pastís de carn |
Dimarts |
- Amanida mixta - Crema de bròquil - Llenties vegetarianes |
- Filet de peix al forn amb salsa verda i ceba - Pollastre rostit amb poma |
Dimecres | FESTIU | FESTIU |
Dijous |
- Amanida de tomàquet i formatge fresc - Crema de pastanaga - Pasta a la napolitana |
- Lluç al forn amb pebrot italià - Rostit de vedella d'Andorra amb minestrone |
Divendres |
- Amanida amb fruits secs - Crema de verdures - Arròs saltat amb verdures |
- Llenguado a la meniure - Llom adobat amb patates al forn |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.