Avís legal

1. Acceptació de les condicions d’ús

Aquest lloc web i el seu domini són titularitat del Comú d’Escaldes-Engordany (d'ara endavant, el Comú), amb domicili a Parc de la Mola, 6, AD700 Escaldes-Engordany, NRT D061555N, telèfon +376 890890 i adreça electrònica comu@e-e-.ad.

L’accés i la utilització de la informació i serveis continguts, accessible a través de la URL www.e-e.ad impliquen l’acceptació de les condicions d’ús presents. Amb l’accés i utilització del web s’entendrà que l’usuari accepta de forma plena i sense reserves el contingut de totes i cadascuna de les condicions d’ús, en la versió publicada en el moment de l’accés.

2. Qualitat de la informació

El Comú, a través d’aquest lloc web, facilita informació d'interès general de la parròquia, així com dels diferents serveis que presta en el marc de les seves competències i funcions.

El Comú treballa per difondre i oferir una informació completa i actualitzada. En aquest sentit el Comú es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació i configuració del web, així com els continguts i serveis disponibles i les condicions en què aquests s’ofereixen.

La informació que es pot oferir a través d'aquest lloc web no substitueix en cap cas la publicitat de les lleis, les disposicions generals i els actes que han de ser publicats o difosos en diaris o butlletins oficials. Les edicions impreses o publicacions electròniques dels diaris i butlletins oficials són les úniques que tenen caràcter oficial i autèntic.

3. Enllaços

El lloc web conté enllaços a llocs web de tercers que s’han considerat d’interès per als usuaris. El Comú no es fa responsable de la informació o dels continguts d'altres webs a les quals remet o amb les quals enllaça el del Comú.

4. Propietat intel·lectual

Sobre alguns dels continguts, elements gràfics i estructures del lloc web hi ha drets de propietat intel·lectual que corresponen o bé al Comú o bé a terceres persones que n'han autoritzat l’ús per aquest mitjà. Per tant, qualsevol ús o reproducció dels mateixos o d'altres que es puguin incloure en el futur, s'han de fer seguint les previsions i respectant les limitacions de la Llei sobre drets d'autor i drets veïns, de 10 de juny de 1999.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al lloc web. No obstant, els que siguin considerats com a dades obertes, podran ser objecte de reproducció sempre que quedi constància de la seva procedència.

En cap cas no es poden utilitzar els continguts d’aquest lloc web per a usos comercials o contraris a dret, fer-ne obres derivades ni fer-ne presentacions en una finestra aliena (framing), sense autorització expressa i per escrit del Comú.

L'escut oficial del Comú i els altres dissenys i logotips que l'identifiquen, només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia i per escrit del Comú, o bé quan es tracti d'identificar activitats o iniciatives que tenen el suport explícit del Comú.

5. Limitació de responsabilitat

El Comú no es farà responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir arran de la consulta, utilització o descàrrega de la informació o continguts de la pàgina web i dels enllaços que es mencionen.

El Comú informa que es podran produir interrupcions o errors en l’accés a la pàgina web. En aquest sentit, el Comú no es farà tampoc responsable de qualsevol tipus de dany i perjudicis que es puguin produir i que siguin conseqüència de la falta de disponibilitat o discontinuïtat en el funcionament de la pàgina web.

6. Protecció de dades i galetes (cookies)

El Comú realitza el tractament de les seves dades únicament i exclusivament per als serveis que sol·licita i les seves competències d’acord a la normativa vigent en matèria de protecció de dades. L'ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial. Pot consultar el detall del tractament de dades que realitzem a la nostra Política de privacitat i protecció de dades.

El Comú informa que aquesta web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmoda i ràpida la comunicació que s'estableix entre l'usuari i la web. La vigència d'aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. Teniu la possibilitat de configurar el navegador d'internet per tenir-ne més coneixement i més control. Se us ha informat prèviament de la instal·lació de les galetes. Trobareu més informació sobre aquesta qüestió a la nostra Política de galetes.